Kok aan huis


Kok aan huis

Ervaar een luxe diner bij u thuis, compleet verzorgd door onze eigen chef Dennis Lanting.

Kok aan Huis | De chef van restaurant Bij Els is een gedreven kok, die overwegend de klassieke Franse keuken hanteert bij het bereiden van zijn gerechten. In overleg is dan ook alles mogelijk! Onze chef is niets te gek, 3 tot 6 gangen is geen enkel probleem en ook het gebruiken van streekproducten en/of luxe producten zoals kreeft en kaviaar behoort dan ook tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij rekening houden met al uw dieetwensen.

 

Wat houd ‘’kok aan huis’’ in?

Voor een speciaal diner bij u thuis staat restaurant Bij Els voor u klaar. In overleg gaan wij samen met u kijken wat uw wensen zijn. Als wij dit in kaart hebben gebracht en precies weten wat u graag wilt dineren, dan treffen wij de dag voor het thuisdiner de eerste voorbereidingen in onze eigen keuken. Op de dag zelf komen wij een aantal uren voor het diner al bij u thuis om de laatste voorbereidende werkzaamheden te treffen en richten wij de keuken in. Als uw gasten zijn gearriveerd, zal onze chef beginnen met het bereiden en serveren van de gerechten. Zo kunt u zorgeloos genieten van de heerlijkste gerechten en ondertussen meekijken hoe onze chef deze gerechten voor u bereidt.

 

Is mijn keuken wel geschikt?

Onze chef zal uiteraard met u overleggen wat de mogelijkheden zijn, maar vaak is een 4 pits gasstel in combinatie met een oven al genoeg om de heerlijkste gerechten te bereiden.

 

Afwas?

Die doen wij! Onze chef zorgt ervoor dat de vaat en de keuken helemaal schoon achtergelaten worden. U hoeft dus niet af te wassen of de keuken op te ruimen.

 

Prijs p/p (4-gangen) vanaf 52,50 (eenmalig catering kosten van 100,-)
Voorkeuren of bijzonderheden zoals diëten is te bespreken.
Voor meer informatie stuur ons een mail naar: keuken@restaurant-bijels.nl