Laat u tijdens de Kerstdagen verwennen door onze keukenbrigade. Restaurant bij Els heeft speciaal voor u een uitstekend 4- of 6-gangen kerstdiner samengesteld.
Middels dit PDF formulier kunt u uw keuze maken voor het kerstmenu. Het formulier kunt u alleen invullen als u telefonisch of per mail heeft gereserveerd. U kunt telefonisch reserveren op nummer 0591-549188, e-mail: keuken@restaurant-bijels.nl
4-gangen € 57,50 p.p. (voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert )
6-gangen € 75,- p.p. (voorgerecht / soep / tussengerecht / spoom / hoofdgerecht / dessert )
6-gangen € 75,- p.p. (voorgerecht / soep / tussengerecht / spoom / hoofdgerecht / dessert )
Bij een 4-gangen diner komen de gerechten met een * te vervallen
1e Kerstdag
Aperitief en amuse vooraf
(Blini met geitenkaas, walnoot en honing)
|
|
Huisgemaakte wildpaté met cranberry compôte
|
|
Heldere tomaten bouillon met profiterols *
|
|
Coquilles met crème van zoete aardappel en citroensaus
|
|
Spoom passievrucht *
|
|
Ree biefstuk met risotto, romanesco en jeneverbesjus
Of Zeewolffilet met saffraan saus en groene asperges
|
|
Grande dessert
(Chocolademousse – cheesecake – tiramisu – hazelnootparfait – karamelsaus)
|
|
Frandises
(Bonbon – kerstkransje – macaron)
|
2e Kerstdag
Aperitief en amuse vooraf
(Blini met gerookte zalm en kruiden crème fraîche)
|
|
Carpaccio van ossenhaas en eendenlever met calvadosappel
|
|
Bisque van kreeft *
|
|
Warm gerookte zalm met waterkers, roomkaas en een kaaskrokant
|
|
Limoen Spoom *
|
|
Zeebaarsfilet met paddenstoelen, Anti Boise en buerre blanc
Of Hertenbiefstuk met ratatouille, pommes dauphin en cranberrysaus
|
|
Grande dessert
(Crème brulee – mini appeltaartje – brownie – baba au rum – hazelnootsaus )
|
|
Frandises
(Bonbon – kerstkransje – macaron)
|
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.