Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Nagerechten
Sabayon met aardbeien 10,50 (indien voorradig)
Verse aardbeien, rum sabayon en sorbetijs
|
|
Dame Blanche 9,50
Vanille-ijs met Callebaut chocolade en slagroom
|
|
Eton mess 9,50
Trifle van laagjes slagroom met rood fruit en meringue
|
|
Créme bruleé 9,50
Klassieker
|
|
Ontkoppelde affogato 6,00
Karamel-zeezout ijs, kopje espresso
|
|
Kinderijs 6,00
Met smarties en slagroom
|
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.