Terras


Ons prachtig gelegen verwarmd terras aan de voorzijde van “bij Els”, biedt u een fantastisch uitzicht over de brink en schaapskooi van Exloo. Vanaf hier trekken de schapen elke dag naar heideveld het “Molenveld” en terug naar de schaapskooi op de brink in Exloo.

 

Laat u verwennen door onze chef-kok, die diverse Drentse specialiteiten met grote zorg voor u bereid. Zo hebben wij per seizoen wisselende specialiteitenkaart die eventueel aan uw wensen kunnen worden aangepast. Houdt u van buiten eten en wilt u niet wachten op die schaarse warme zomeravonden, kom dan lekker dineren of lunchen op ons terras in Exloo. Brasserie & Restaurant “bij Els” is de ideale plek om van voorjaar tot najaar buiten te eten en dat echte zomerse gevoel op te zoeken. De terrasverwarming zorgt voor een behaaglijke ambiance en mocht het toch een beetje fris worden, dan zorgen wij voor een warme deken voor uw benen.

Na een enerverende fiets- of wandeltocht kunt u er fijn tot rust komen, onder het genot van een lekker kopje koffie met ons huisgemaakt gebak. Terwijl u geniet van onze lekkernijen, bieden wij u de mogelijkheid om uw elektrofiets op te laden in onze overdekte fietsenstalling.