Voorgerechten


 

 

Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.

 

 

Voorgerechten

Italiaanse bol 4,50
Vers afgebakken met knoflook en kaas warm geserveerd
Broodplankje 5,50
Geserveerd met boter en tapenade
Herfst salade 7,50 (vegetarisch)
Met ingelegde rode ui, cranberry dressing en croutons
Gerookte zalm 9,50
Met zoetzure komkommer, appel en limoen-koriandersaus
Vis tapas 9,50
Met gamba’s, garnalenkroketjes, calamari en huisgemaakte aioli
Huisgerookte carpaccio van Ree 9,50
Met een heerlijke rode wijn dressing
Proeverij van wild en vlees 7,50
Proeverij van verschillende soorten wild en vlees uit de streek, begeleid met een bijpassende dressingen

Soepen

Tomatensoep 5,50 (vegetarisch)
Lichtgebonden tomatensoep met Parmezaanse kaas
Pompoensoep 5,50
Met een vleugje paprikapoeder
Mosterdsoep 5,50
Mosterdsoep van grove Zwolse mosterd en Drentse drogeworst
Gerookte paprika soep 5,50
Afgemaakt met bosui
Franse vissoep 6,50
Rijkelijk gevuld met diverse soorten vis (schaal- / schelpdieren)

Kindermenu t/m 12 jaar

Kroket, frikadel, vissticks of kipnuggets 7,50
Deze gerechten worden geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise
Kinder schnitzel of varkenshaas medaillions 8,50
Deze gerechten worden geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise
Kinderpannenkoek 6,50
Spaghetti bolognese 8,50

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.