Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Visgerechten
( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )
Vis van de dag
Vraag om de vangst van de dag
|
Hoofdgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Steak bij Els 29,00
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
|
|
Varkenshaas gevuld met brie 23,50
Geserveerd met een pepersaus
|
|
Schnitzel bij Els 22,00
Met gebakken ui, champignons, tomaat, spek en kaas
|
|
Kipsaté 22,00
Saté van Indonesische gemarineerde kippendij met satésaus, geserveerd met rijst
|
|
Wildstoofpotje 22,00
Stoverij van diverse wildsoorten in jachtsaus
|
|
Reebiefstuk 29,50
Gebakken reebiefstuk met cranberrysaus
|
Vegetarische gerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Groenten quiche 20,00
Traditionele quiche gevuld met groenten en brie geserveerd met balsamicosiroop
|
|
In Brasserie Restaurant “bij Els” kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.