Hoofdgerechten


Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.

 

duurzaame vis

Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Visgerechten

( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )

 

 

Scholfilet 24,00
Gebakken en geserveerd met citrus-boter saus
Black tiger gamba’s 24,50
Specialiteit van de chef

Hoofdgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

 

Steak bij Els 27,00
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
Hazenbout 24,00
Langzaam gegaard in jus en geserveerd met wildsaus
Varkenshaas 22,50
Geserveerd met champignonsaus
Hertenbiefstuk 25,00
Geserveerd met cranberrysaus
Boerenkip 21,00
Kippendij/ champignon/ ui/ paprika/ Stroganoff
Wildstoofpotje 20,50
Stoof van wildzwijn  en diverse groenten

Vegetarische gerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
(* groenten curry word bijpassend met rijst geserveerd)

 

Groenten curry * 19,50
Diverse groenten/ currysaus/ rijst/ seroendeng en kroepoek
Geitenkaas in bladerdeeg 19,50
Bladerdeeg pakketje gevuld met geitenkaas, honing, tijm en geserveerd met port-siroop

 

big green eggIn Brasserie Restaurant “bij Els” kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

 

 

 

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.