Hoofdgerechten


Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.

 

duurzaame vis

Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Visgerechten

( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )

 

 

Vis van de dag (glutenvrij mogelijk)
Vraag om de vangst van de dag

Hoofdgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Steak bij Els  29,00
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
Varkenshaas gevuld met brie  23,50 (glutenvrij)
Geserveerd met een mosterdsaus
Schnitzel bij Els  22,00
Met gebakken ui, champignons, tomaat, spek en kaas
Kipsaté  22,00
Saté van Indonesische gemarineerde kippendij met satésaus, geserveerd met rijst
Runderstoofpotje  21,00
Stoverij van rundvlees met uitjes en champignons
Verrassingsgerecht v/d Chef  25,50
Wisselend aanbod, geserveerd met bijpassende sauzen (Vraag de bediening naar het gerecht van vandaag)

Vegetarische gerecht

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Groentequiche  19,50
Portobello gegrild met geitenkaas en honing

Bijgerechten

Spaghetti aglio e olio  5,00
Met knoflook en verse kruiden
Frites met moyonaise 4,50

Vegan gerecht

Gestoomde prei in zeewier  19,50
Geserveerd met bijpassende garnituren

 

big green eggIn Brasserie Restaurant “bij Els” kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

 

 

 

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.