Hoofdgerechten


Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.

 

duurzaame vis

Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Visgerechten

( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )

 

 

Zeebaarsfilet 24,00
Geserveerd met witte wijnsaus
Surf en turf 29,00
Biefstuk met gebakken gamba’s geserveerd met kruidenboter

Hoofdgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Steak bij Els 27,00
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
Varkenshaas 22,50
Gebakken varkenshaas gegratineerd met brie en honing
Canette de canard 24,50
Eendenborstfilet geserveerd met een roodfruitjus
Rib-eye 28,50
Runder rib-eye van 250 gr. geserveerd met Beurre Café de Paris
Duo van kalf 23,50
Kalfsbiefstukje en kalfssucade geserveerd met Shiitakejus
Kipsaté 20,00
Indonesische gekruide kip geserveerd met rijst, seroendeng en kroepoek
Runde stoofpot 20,50
Stoof van rundvlees en diverse groenten

Vegetarische gerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

 

Groenten curry 19,50
Diverse groenten/ currysaus/ rijst/ seroendeng en kroepoek
Groentestoofpotje 18,50
Stoof van diverse grofgesneden groenten

 

big green eggIn Brasserie Restaurant “bij Els” kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

 

 

 

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.