Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Visgerechten
( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )
Scholfilet 24,00
Gebakken en geserveerd met citrus-boter saus
|
|
Zeewolffilet 23,50
Uit de oven met een kruidenkorst en geserveerd met anti boise
|
Hoofdgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Steak bij Els 27,50
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
|
|
Varkenshaas 22,50
Geserveerd met champignon-pepersaus
|
|
Kalfslever 19,50
Klassiek met gebakken ui en spek
|
|
Kip saté 20,50
Indonesisch gekruide kip geserveerd met rijst, seroendeng en kroepoek
|
|
Wildstoofpotje 20,50
Stoof van wildzwijn en diverse groenten
|
Vegetarische gerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
(* groenten curry word bijpassend met rijst geserveerd)
Groenten curry * 19,50
Diverse groenten/ currysaus/ rijst/ seroendeng
|
|
Geitenkaas in bladerdeeg 19,50
Bladerdeeg pakketje gevuld met geitenkaas, honing, tijm en geserveerd met port-siroop
|

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.