Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Visgerechten
( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )
Surf en turf 29,00
Gegrilde biefstuk met gebakken gamba’s geserveerd met kruidenboter
|
|
Zeebaarsfilet 24,00
Geserveerd met witte wijnsaus
|
Hoofdgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Steak bij Els 28,00
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
|
|
Kalfsentrecôte 29,00
Geserveerd met rode wijnsaus en kruidenboter
|
|
Mixed grill 26,00
Runderbiefstukjes, kipdij en varkenshaasje geserveerd met knoflooksaus
|
|
Kipfilet 21,00
Gevuld met brie, omwikkelt met parmaham en geserveerd met groene pestosaus
|
|
Shortribs 24,50
Ribbetjes van ’t rund zonder bot met een barbecue marinade
|
|
Runderstoofpotje 21,00
Stoverij van rundvlees en diverse groenten
|
|
Scaloppa a’la gorgonzola 22,00
Dungesneden varkenshaas geserveerd met gorgonzola roomsaus
|
Vegetarische gerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
(* groenten curry word bijpassend met rijst geserveerd)
Groenten curry * 19,50
Diverse groenten/ currysaus/ rijst/ seroendeng
|
|
Groenten quiche 19,50
Traditionele quiche gevuld met groenten en brie geserveerd met balsamico siroop
|

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.