Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Visgerechten
( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )
Vis van de dag (glutenvrij mogelijk)
Vraag om de vangst van de dag
|
Hoofdgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Steak bij Els 29,00
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
|
|
Varkenshaas gevuld met brie 23,50 (glutenvrij)
Geserveerd met een mosterdsaus
|
|
Schnitzel bij Els 22,00
Met gebakken ui, champignons, tomaat, spek en kaas
|
|
Kipsaté 22,00
Saté van Indonesische gemarineerde kippendij met satésaus, geserveerd met rijst
|
|
Runderstoofpotje 21,00
Stoverij van rundvlees met uitjes en champignons
|
|
Verrassingsgerecht v/d Chef 25,50
Wisselend aanbod, geserveerd met bijpassende sauzen (Vraag de bediening naar het gerecht van vandaag)
|
Vegetarische gerecht
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Groentequiche 19,50
Portobello gegrild met geitenkaas en honing
|
Bijgerechten
Spaghetti aglio e olio 5,00
Met knoflook en verse kruiden
|
|
Frites met moyonaise 4,50
|
Vegan gerecht
Gestoomde prei in zeewier 19,50
Geserveerd met bijpassende garnituren
|
|

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.