Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Visgerechten
( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )
Surf en turf 29,00
Gegrilde biefstuk met gebakken gamba’s geserveerd met kruidenboter
|
|
Kabeljauwfilet met kruidenkorst 24,00
Gebakken en geserveerd met witte- wijnsaus
|
Hoofdgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Steak bij Els 28,00
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
|
|
Mixed grill 26,00
Runderbiefstukjes, kippendij en varkenshaasje geserveerd met knoflooksaus
|
|
Hertenbiefstuk 25,00
Geserveerd met cranberrysaus
|
|
Varkenshaas gevuld met brie 22,00
Geserveerd met mosterdjus
|
|
Wildstoofpotje 21,00
Stoverij van wildsoorten en diverse groenten
|
|
Kipsaté 21,50
Saté van Indonesische gemarineerde kippendij met satésaus, geserveerd met rijst
|
|
Rengdang 21,50
Traditionele Indonesische runderstoofpot met kokosmelk, geserveerd met rijst
|
Vegetarische gerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
(* groenten curry word bijpassend met rijst geserveerd)
Groenten curry * 19,50
Diverse groenten/ currysaus/ rijst/ seroendeng
|
|
Groenten quiche 19,50
Traditionele quiche gevuld met groenten en brie geserveerd met balsamico siroop
|

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.