Hoofdgerechten


Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.

 

duurzaame vis

Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.

Visgerechten

( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )

 

 

Vis panache 22,50
Trio van vis/ witte wijnsaus
Surf en turf 26,50
Biefstuk met gebakken gamba’s geserveerd met kruidenboter

Hoofdgerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

Steak bij Els 24,50
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
Varkenshaas 22,50
Gebakken varkenshaas gegratineerd met brie en honing
Canette de canard 23,00
Eendenborstfilet geserveerd met een sinaasappeljus
Wildstoofpot 18,50
Stoof van diverse soorten wild- en groenten
Ribroast 21,50
Ribroast van 250 gram geserveerd met een pepersaus
Kipsaté 19,50
Indonesische gekruide kip geserveerd met rijst, seroendeng en kroepoek

Vegetarische gerechten

(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)

 

Groenten curry 19,50
Diverse groenten/ currysaus/ rijst/ seroendeng en kroepoek
Groenten carré 19,50
Korstdeeg pakketje gevuld met verschillende groenten, noten en geitenkaas

 

big green eggIn Brasserie Restaurant “bij Els” kunt u genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Terug naar het koken op open vuur, dat is de Big Green Egg; het moderne antwoord op een meer dan 3000 jaar durende zoektocht naar het ultieme kookgenot, die begon in het verre Oosten. Daar was de eerste kleioven, de ‘kamado’, ook wel de vuurhaard genoemd, de methodiek om gerechten van een heerlijke grillsmaak te voorzien.

 

 

 

 

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.