Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Nagerechten
Geflambeerde blauwe bessen met vanille-ijs 10,50
Blauwe bessen uit de regio, geserveerd met sinaasappelsaus
|
|
Dame Blanche 9,50
Vanille-ijs met Callebaut chocolade en slagroom
|
|
Eton mess 9,50
Trifle van laagjes slagroom met rood fruit en meringue
|
|
Crème bruleé 9,50
Klassieker met slagroom
|
|
Ontkoppelde affogato 6,00
Karamel-zeezout-ijs, en een kopje espresso
|
|
Kinderijs 6,00
Geserveerd met smarties en slagroom
|
* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.