Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Visgerechten
( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )
Vis van de dag (glutenvrij mogelijk)
Vraag om de vangst van de dag
|
Hoofdgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Hertenbiefstuk 31,50
Gebakken hertenbiefstuk, geserveerd met een cranberry-bockbiersaus
|
|
Varkenshaas gevuld met brie 23,50 (glutenvrij)
Geserveerd met een mosterdsaus
|
|
Schnitzel bij Els 22,00
Met gebakken ui, champignons, tomaat, spek en kaas
|
|
Rendang 22,00
Traditioneel Indonesische stoofgerecht van rundvlees met kokosmelk, seroendeng, kroepoek en rijst
|
|
Runderstoofpotje 21,00
Stoverij van rundvlees met uitjes en champignons
|
|
Verrassingsgerecht v/d Chef 25,50
Wisselend aanbod, geserveerd met bijpassende sauzen (Vraag de bediening naar het gerecht van vandaag)
|
|
Hazenbout 30,50
Op grootvaderswijze, geserveerd met rodewijn-jachtsaus
|
Vegetarische gerecht
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Groentequiche 19,50
Quiche gevuld met diversen groenten en afgemaakt met brie
|
Bijgerechten
Spaghetti aglio e olio 5,00
Met knoflook en verse kruiden
|
|
Frites met moyonaise 4,50
|
Vegan gerecht
Jackfruit Rendang 19,50
|
|

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.