Deze menukaart wisselt.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Wij willen u laten genieten van seizoensgebonden gerechten, ambachtelijk bereid met zoveel mogelijk producten uit onze regio.
Brasserie Restaurant “bij Els” staat garant voor: Duurzame visserij inkoop die gebruik maakt van vistechnieken waarbij de kans op bijvangst sterk afneemt. De vissers respecteren de natuur onder water. Duurzame visserij is dus niet alleen noodzakelijk voor behoud van de vis, maar ook behoud van de vissector.
Visgerechten
( Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur )
Vis van de dag
Vraag om de vangst van de dag
|
Hoofdgerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Steak bij Els 29,00
Gegrilde steak geserveerd met sjalottenjus
|
|
Varkenshaas gevuld met brie 23,50
Geserveerd met een pepersaus
|
|
Schnitzel bij Els 22,00
Met gebakken ui, champignons, tomaat, spek en kaas
|
|
Kipsaté 22,00
Saté van Indonesische gemarineerde kippendij met satésaus, geserveerd met rijst
|
|
Runderstoofpotje 21,00
Stoverij van rundvlees met uitjes en champignons
|
|
Ribroast van het varken (300 gram) 23,00
Gebakken met een stroganoffsaus
|
|
Boerenkip met stroganoffsaus 21,00
Boerenkip van dijenvlees met saus
|
Vegetarische gerechten
(Geserveerd met aardappel- en groentegarnituur)
Groenten quiche 20,00
Traditionele quiche gevuld met groenten en brie geserveerd met balsamicosiroop
|
|

* Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze speciale kaart of meld uw allergie aan de kok.